Info over cursus online ondernemen 2015 - Cursus online ondernemen 2015

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

VERDUBBEL JE (online) INKOMEN
Open je toekomst als een professioneel online ondernemer!

De online verkopen stijgen dag na dag. Gevestigde ondernemingen verdwijnen door snelgroeiende nieuwe mega-online websites. Social media is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Nieuwe technieken en inzichten maken dat het internet het speelveld is geworden van het geld verdienen.

Door het juist inzetten van de mogelijkheden zien ondernemingen hun winst met ongeloofelijke percentages stijgen.

Wil jij hier ook aan deelnemen? Maak dit dan voor jezelf mogelijk. 
Ook al lijkt online alles kinderlijk eenvoudig, dit is het zéér zeker niet. Achter de virtuele wereld gaat veel schuil. Als drijvende kracht is er een enorme hoeveelheid kennis die bestaat uit jarenlange praktijk ervaringen. Geloof het of niet, maar de basis is wel de traditionele marketing. Off-line dus. Beheers je dit niet, dan is er ook online weinig voor je te halen.
Pak het dus direct goed aan en ga professioneel te werk. 
Welke resultaten ga je behalen?
  • Een eigen online onderneming die geld oplevert
  • Maken en beheren van websites
  • Schrijven van wervende teksten
  • Inzet affiliatemarketing
  • Correct gebruik e-mail marketing
  • Opbouw blijvende en wederkerende inkomsten
Voor wie?
  • Startende online ondernemers
  • Gevestigde ondernemers die online meer willen
  • Ondernemers die omzet en/of winst terug zien lopen
  • Omscholers naar het vak van online ondernemer
cursus online ondernemen
Meer inkomen, dat wil iedereen wel!
Regelmatig komen er deelnemers na de cursus met hun verhaal over de resultaten. Een van hen zag al een tijdje zijn inkomen dalen en besloot om zelf meer initiatief te nemen. Door een cursus over online ondernemen kreeg hij het inzicht om zijn kennis op een andere manier te gebruiken. Dit leverde hem na twee jaar ondernemen een verdubbeling van zijn inkomen op.
Het voorgaande staat niet opzichzelf. Er zijn veel meer mensen die tot flink meer winst in staat zijn. Maar..ze hebben het wel zelf gedaan. Als je denkt dat je door het leren van enkele trucs over online ondernemen rijk zult worden, dan moeten we je teleurstellen. 

Wanneer & Waar?
De cursus bestaat uit 6 modules. Hierbj werk je zelfstandig, online en in je eigen tijd met behulp van je persoonlijke begeleider. Bij aanvang van de cursus zijn er twee klassikale dagen waarbij je de praktijklessen volgt, gezamelijk met andere cursusdeelnemers. Je krijgt tijdens de praktijkdagen gezamelijke opdrachten, want ondernemen is ook samenwerken met anderen.

De praktijkdagen zijn op:

SEPTEMBER 2015
zaterdag 5 september en vervolg op 12 september. 


De praktijk dagen worden gegeven in onze eigen cursusruimte in Best (bij Eindhoven).
Aanvang van de praktijkmodules is om 9:30 uur en ze duren tot 17:00 uur. De lunch is inbegrepen in de cursusprijs.
 
 
CURSUS INFO

Opleiding online ondernemen 2015
Online ondernemer wordt je niet in één dag. Je leert iedere dag, direct vanuit de praktijk, door het zelf te doen.
De opleiding online ondernemen 2015 omvat een periode van 6 maanden waarin je een eigen online onderneming op gaat zetten.
Het resultaat is succes. Je verdient geld met je eigen idee, kennis en inzet.
Je leert van ervaren online ondernemers die de praktijk dagelijks toepassen en hun geld te verdienen. Geen theoretische worsteling, maar directe toepassing in de praktijk.

De opleiding bestaat uit de volgende modules:
1 ondernemen en geld verdienen
2 online ondernemen en websites
3 Web-shops en social media
4 Klant dienstbaarheid en segmentatie
5 E-mail marketing
6 Affiliate marketing

In een periode van 6 maanden ga je dit onder persoonlijke begeleiding, leren en toepassen.

Stap voor stap naar resultaat
De opleiding is stapsgewijs van opbouw en waarbij de verschillende stappen elkaar opvolgen.
Je krijgt 2 dagen klassikaal les, samen met je medecursisten. Daarbuiten ga je zelfstandig met praktijkgerichte opdrachten aan de gang onder online-begeleiding van je cursusleiders.Je levert binnen de 6 maanden de opdrachten in en bespreekt die met je begeleider.
Naast de opdrachten werk je vanaf de 2e praktijkles aan je eigen online initiatief. Je kunt dus tijdens de cursus al geld gaan verdienen met online ondernemen.

De kosten?
Zou dit een individuele cursus zijn met 6 maanden coaching, dan bedragen de kosten minimaal € 6000,-. Omdat we echter de klassikale onderdelen in groepsverband gebundeld hebben en met onze online academy efficienter kunnen werken, betaal je nu slechts € 1200,- . (incl BTW). Dit is een korting van 80% op de normale prijs. Hierbij zijn alle cursuskosten inbegrepen. Dit is 6 maanden persoonlijke begeleiding, twee volle praktijkdagen, diverse e-boeken , opdrachten en publicaties. Met deze cursus krijg je ook toegang tot het netwebbers.nl online accademy. Dit is het leer en begeleidingscentrum van onderneemhetonline.
Let wel: alleen het klassikale gedeelte is gezamelijk, de 6 maanden begeleiding gaat op individueel niveau.  

Hoe kan ik deelnemen?
Voor de cursus ondernemen 2015 zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Tijdens praktijkdagen heb je een eigen laptop nodig om tijdens de lessen je vaardigheden direct in de praktijk te brengen. Door het invullen van het aanmeldformulier kun je een plaats reserveren. Na ontvangst van de betaling ontvang je een definitieve bevestiging van deelname en wordt je persoonlijke account voor de netwebbers academy aangemaakt. Je hebt dan direct toegang tot enkele e-boeken en de cursus introductie.  
 
 
LET OP!

het aantal plaatsen is beperkt
we geven deze cursus slechts 2 x per jaar

Jouw begeleiding vraagt veel aandacht. Die geven wij ook, en dat betekent dat we slechts een heel beperkte groep gelijktijdig deel laten nemen aan de cursus. vol = vol. Maanden moeten wachten om te kunnen starten betekent dat je geen geld kunt verdienen in die tijd. Wij hebben nergens anders zo'n complete cursus gezien. Sommige vergelijkbare onderdelen worden elders aangeboden voor vele hogere bedragen. Ons advies is dan ook om direct actie te ondernemen als je deel wilt nemen. We hebben eerder al diverse mensen teleur moeten stellen.


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu