Homepage Particulier

Als particulieren online ondernemen

Het internet kent een grote integratie in de samenleving. Bijna iedereen maakt er dagelijks gebruik van. Door de open manier van communiceren lijkt alles binnen handbereik.

Voor de meeste particulieren is en blijft Internet vooral een speeltje.

Steeds meer mensen realiseren zich dat Internet ook een bron van inkomsten kan zijn. Steeds meer mensen die dus de uitdaging om er geld mee te verdienen. Het is daarom al lang niet meer zo dat het World Wide Web exclusief voorbehouden is aan grote ondernemingen om er geld te verdienen.

Het zijn juist de activiteiten van de kleinere spelers die zorgen voor een stroom aan commerciële activiteiten. Toch zien we in de praktijk dat het slechts bij enkelen lukt om meer geld binnen te krijgen dan dat ze uitgeven. Winst maken dus.

In “als particulier online ondernemen” gaan we in op zaken die voor specifiek die groep van belang zijn. Geen hoogdravende marketing rapporten, maar praktische informatie die iedereen toe kan passen om via Internet omzet en winst te maken.
 
Blijf daarom op de hoogte van onze informatie voor de particuliere online ondernemer. Geef bij inschrijving op onze gratis nieuwsbrief aan dat u interesse heeft in informatie over "als particulier online ondernemen".
 
Wat is online ondernemen als particulier?
Vroeger was de grens tussen ondernemers en particulieren heel strikt. Tegenwoordig loopt alles in elkaar over. Stel u maakt voor u uw hobby sierraden of houten speelgoed. Uw hobby kost geld en u verkoopt af en toe eens wat. Bent u dan een ondernemer? Volgens de wet waarschijnlijk niet, maar als activiteit zeker wel. Het kan aantrekkelijk zijn om uiteindelijk uw hobby te bekostigen met uw verkopen. Dit kan ook online gebeuren. Als activiteit bent u dan online ondernemer.
 
Sommige mensen bouwen dit verder uit en krijgen de smaak echt te pakken. Ze zien ineens wat de mogelijkheden zijn en groeien door naar een partime of zelfs een fulltime inkomen.
 
In de artikelen die we in de nieuwsbrief schrijven, gaan we in op de mogelijkheden die u heeft als particulier ondernemer. Hierbij krijgt u veel tips en informatie die u inspireren.
Schrijf daarom nu in als particulier ondernemer. Klik hier voor aanmelding.
 

Particulier

  • Verantwoord ondernemen door consumenten

    Een consumenten heeft niet alleen macht maar ook verantwoordelijkheden. Als je kiest voor het uitspelen van de laagste prijs, dan weet je ook dat je vroeg of laat de rekening nog krijgt van de normale prijs voor producten of diensten. Dit in de vorm van mindere economische groei, gebrek aan scholing, verplaatsing van productie naar lagelonenlanden en heel direct meer werkloosheid door banenverlies. Het is tijd voor verantwoord ondernemen door consumenten.
  • Geen internet, dan maar de hoofdprijs betalen?

    Het volgende verhaal is waar gebeurt. Vanwege privacy geen namen. Bijna iedereen werkt met het internet. Maar als je geen internet hebt, ben je dan gedwongen om de hoofdprijs te betalen? Hier een voorbeeld van hoe een reisbureau dacht dat ze de hoofdprijs daarom wel konden vragen maar van een koude kermis thuiskwamen; geen omzet, ontevreden klant en slechte reclame. Lees het verhaal.
  • Het nieuwe verdienen webinar

    Als een van de onderstaande zaken je aandacht heeft, dan geeft het webinar dat ik samen met Tom Lassing geeft mogelijk een oplossing. Te weinig inkomen uit loondienst Rem op Carrière Stop op persoonlijke ontwikkeling Weinig waardering Uitbuiting als ZZP Vastzitten in het leven Ervaring beperking van vrijheid