Homepage Nieuws-detail

Nieuws

  • Websites voortaan in eigen beheer

    Een van de grootste ergernissen bij onlinecommunicatie is het afhankelijk zijn van anderen voor het beheer van websites. 1) Het gevoel de controle te verliezen in communicatie met klanten of potenti├źle klanten geeft onzekerheid. 2) Het veel moeten betalen voor het maken van een website of het beheer daarvan is niet meer van deze tijd.
  • WhatsApp volgt Facebook in haar beloftes: toch reclame

    Facebook heeft massaal kunnen groeien door steeds te beloven dat de gebruiker niet lastiggevallen zou worden met reclame. Inmiddels weten we wel beter en nemen we dit voor lief. Waar eerst nog protest was tegen het verzamelen van priv├ęgegevens, zie je nu een gelatenheid. Het is gratis en dan moet je dit maar voor lief nemen.
  • Effectiviteit van klantencommunicatie laat verrassingen zien

    De uitkomst van een groot onderzoek naar de effectiviteit van klantencommunicatie laat een verrassend beeld zien. Voor het eerst is gekeken naar wat het individuele effect is op een persoon van de verschillende communicatie middelen. Belangrijkste conclusies: 1. Print magazines behouden sterke positie binnen het digitaal gedomineerde medialandschap, maar ook digitale magazines kennen een hoge effectiviteit. 2. Vooral e-mailnieuwsbrieven hebben nog veel potentie. 3. Websites en mobiele apps blijven achter in effectiviteit. 4. Verschillende typen klanten/leden zijn te onderscheiden op basis van de wijze waarop zij met de middelen omgaan Lees het volledige rapport online:
12345