Homepage Netwerkers

Netwerkers

Wie vormt de verbinding tussen vraag en aanbod? Dat zijn de netwerkers! Binnen online ondernemen vormt dit een vrij aparte groep. Ze weten niet alleen om zelf geld te verdienen met directe acties, maar ze weten ook nog eens verbanden te leggen die leiden tot meerdere bronnen van inkomsten. Dit is binnen online ondernemen een steeds groter wordende groep. Ze zetten de gereedschappen (tools) in om hun doelen te bereiken en weten hoe ze hier optimaal gebruik van kunnen maken.

Maar er is veel meer. Een netwerker heeft een, voor velen, vreemde manier van werken. Hij/zij kijkt niet alleen naar eigen financieel gewin, maar kent de kracht van het netwerk en legt een veel groter gedeelte van de verdiensten in “hun” netwerk. De ander geld laten verdienen om er zelf uiteindelijk ook weer aan te verdienen. Dit vraagt inzicht in de processen die zich afspelen en vraagt ook een enorme mentaliteitsverandering. Dit gaat vaak niet van de ene op de andere dag. Dit is een optelsom van kennis en ervaring.

Met online ondernemen voor netwerkers wordt informatie en ondersteuning gegeven op het gebied van het bouwen van netwerken die inkomsten blijven genereren. Geen zaken als snel rijk worden. Het gaat om serieus ondernemen met de lange termijn als uitganspunt.

Via artikelen, informatie en praktijkinfo wordt verder ingegaan op manieren om jezelf als een ondernemer en netwerker te ontwikkelen. De basis artikelen worden hier weergegeven, meer uitgebreide informatie wordt wekelijks via e-mail verstrekt in pdf vorm. Deze is te lezen vanaf ieder medium met pdf reader.

Netwerkers

  • Hoe leer je goed viool spelen?

    Mogelijk vind je dit een beetje een raar begin van dit artikel maar ik moest eraan denken toen ik vorige week zaterdag de cursus “online ondernemen” aan het geven was. De cursisten vonden het merkbaar zwaar om zoveel nieuws in twee dagen te leren. Gelukkig bracht dit verhaal verheldering voor ze.