Zelf websites maken

Zelf websites maken - allsites-pro-cursus-cr

Het zelf maken van website is eenvoudiger dan u denkt. Met nieuwe en moderne software kunt u snel en zonder kennis van programmeren zelf websites maken.

Waarom zou u zelf websites maken?

Als belangrijkste reden wordt vaak aangegeven dat het de kosten bespaart. Helaas zijn er nog veel IT-bedrijven die heel veel geld vragen voor het maken van een website. Als dit een volledig op maat gemaakte website is, dan zou dit nog kunnen. In de praktijk blijkt echter dat de meeste websites gewoon gemaakt kunnen worden door middel van standaard ontwerpen en technieken.
Juist deze technieken maken het mogelijk dat u ook zelf websites kunt maken.

Welke technieken zijn er voor het zelf maken van websites?

De meest gebruikte zijn de online content managementsystemen (CMS) zoals Joomla! en Wordpress. Deze software is gratis. U heeft een hosting en domeinnaam nodig om het CMS op het internet zichtbaar te maken. In de standaard CMS zit al een voorbeeld website ingebouwd. Deze kunt u eenvoudig zelf aanmaken en opzetten. Als u een kant en klaar ontwerp wilt voor uw website, dan zijn er gratis en betaalde templates voorhanden. De kosten bedragen tussen de 5 en 100 euro. Deze plaats u eenvoudig in het CMS en uw website ziet er direct professioneel uit.
Tegenwoordig bieden hosting bedrijven complete pakketten aan waarin u eenvoudig zelf website kunt maken met een CMS. Voorbeeld van zo’n bedrijf is strato.nl
Het nadeel van een CMS is dat deze gevoeliger zijn voor hackers en continu vragen om updates om ze beschermd te houden.

 

Een van de meest geavanceerde en toekomstgerichte mogelijkheden om zelf websites te maken is het softwarepakket Website X5 van het bedrijf Incomedia. Met deze software maakt u in een grafische omgeving in 5 eenvoudige stappen zelf websites. De software installeert u op uw eigen computer en deze zet uw websiteprojecten om in kant en klare websites. Omdat iedere website daardoor uniek is, zijn deze veel minder gevoelig voor hackers.
De software van website x5 om zelf websites te maken is verkrijgbaar in verschillende varianten. De kosten zijn eenmalig. Hierna kunt u een onbeperkt aantal websites zelf maken.
Via onderneemhetonline is de meest uitgebreide versie, website x5 professional, verkrijgbaar. Daarbij wordt tevens een uitgebreide videocursus geleverd waardoor u nog sneller uw websites online kunt zetten en de meest geavanceerde technieken in kunt zetten om nog beter zelf websites te maken.
Kijk voor de Website X5 software + videocursus op: http://lp.onderneemhetonline.nl/cursus-websitex5/website-x5.html

U kunt de cursus zelf websites maken met Website X5 ook los verkrijgen. U koopt de software dan bijvoorbeeld via incomedia en haalt alles uit de mogelijkheden met behulp van de video cursus.
http://lp.onderneemhetonline.nl/cursus-websitex5