prijsverhoging website X5 professional

prijsverhoging website X5 professional - website-x5-pro-12

Website X5 Professional 12 laat een opmerkelijke prijsverhoging zien bij www.bol.com. Daar kost de nieuwe versie 12 momenteel € 251,99. Dit is fors meer dan het bedrag dat de service van www.onderneemhetonline.nl vraagt voor dit programma. De kosten voor Website X5 Pro zijn daar € 225,-. Bovendien ontvangt u bij aankoop van Website X5 professional 12 via onderneemhetonline.nl de uitgebreide cursus Website X5 PRO erbij. U bespaart op deze manier wel heel erg veel geld op website x5 professional 12.

Wat is de meerwaarde van website X5 Professional 12 ?

Het is het meest complete software programma om zelf onbeperkt websites mee te kunnen maken en te beheren. Bovendien werkt u op uw eigen computer en kunt u eerst alles testen voordat u de websites online plaatst. Dit is ook ideaal als u een intranet wilt bouwen.

Website X5 werkt zonder gebruik te maken van complexe scripts of databases. Alleen de benodigde scripts worden opgenomen in de website strctuur. Daarom worden deze websites zo enorm snel en goed weergegeven.

Extra cursus Website X5 nodig?

De Nederlandstalige handleiding van website X5 geeft veel uitleg over de technische functies van het programma. Dit is voldoende voor iemand die alleen de basis van het programma wil gebruiken en daar heel veel tijd in wil steken om dat te leren.
De Website X5 Pro cursus die ontwikkeld is door Jos van Spelde, werkt vanuit een andere gedachte. Die gaat uit van het resultaat dat je wilt bereiken en laat in een videouitleg precies zien hoe je dat met Website X5 kunt bereiken.
Dit zorgt er voor dat je veel meer uit het programma kunt halen, betere websites kunt maken en heel veel tijd bespaart.
Bij Websites X5 krijg je ook toegang tot een forum. Hierin zijn ook veel antwoordne te vinden, maar je moet dna wel goed zoeken en je vraag heel goed kunnen omschrijven.

 

Interesse in Website X5 professional 12?

Via onderneemhetonline betaalt u de laagste prijs voor Website X5 Professional 12. Het wordt verkocht als één pakket van software programma + de website X5 Pro videocursus.
De totale kosten bedragen € 225,- inclusief BTW

Bestel hier nu Website X5 Professional 12 + cursus website x5 PRO voor slechts € 225,- inclusief BTW