Prijsdoorbraak in het zelf maken van websites

Prijsdoorbraak in het zelf maken van websites - website-x5-evolution-12

Iedereen heeft een website nodig. Of dit nu een bedrijf, organisatie of privé is. Tot voor kort gaf het zelf maken zelden een resultaat dat tot tevredenheid stemde. Daar is nu verandering in gekomen omdat de software en de kennis die daar voor nodig zijn, zo goedkoop zijn geworden, dat dit voor iedereen binnen bereik ligt zonder afbreuk te doen aan de gewenste kwaliteit.

Website laten maken vs. zelf maken van een website

Een website laten maken kost nu nog veel geld. De reden daarvoor is het uurloon van de maker. Je hebt de maker nodig omdat er flink wat technische kennis nodig is voor het opzetten van de website.

Het zelf maken van websites komt door de veel lagere kosten in de belangstelling, echter zijn er vaak zoveel beperkingen dat niet de kwaliteit gehaald kan worden.

Doorbraak in prijs en kwaliteit

Vanaf nu is daar verandering in gekomen. Je profiteert van de energie die onderneemhetonline gestoken heeft in het uitzoeken van het technische beste systeem en het begrijpelijk maken van de manier waarop je zelf websites kunt maken zonder technische kennis en vaardigheden. Dit alles ook nog eens voor een bedrag dat slechts een fractie is van wat een website bouwer vraagt voor het maken van één enkele website.

Waar krijgt u de beschikking over?

  • De perfecte software om zelf websites te maken
  • Duidelijke praktijk cursus (video’s) over hoe je websites maakt en beheert
  • Meer dan 1000 kant en klare voorbeeld websites
  • Meer dan 10.000 rechte vrije afbeeldingen
  • Licentie voor een onbeperkt aantal websites
  • Lidmaatschap van onderneemhetonline websiteclub

Aanbod via onderneemhetonline

Onderneemhetonline heeft alles wat u nodig heeft gebundeld. U kunt er zelfs de webshosting aan toevoegen als u daar behoefte aan heeft. Met het lidmaatschap van de onderneemhetonline websiteclub heeft u 24 uur per dag toegang tot informatie over het zelf maken van websites. Puur de praktische oplossingen.

Laat mij nu de kosten en mogelijkheden zien! Klik hier voor pakket prijzen website X5 via onderneemhetonline

Is zelf een website maken niet te moeilijk?
Normaal gesproken wel. Het beheren is voor iedereen goed te doen, maar het opzetten en de layout is specialistenwerk. Met de software die u via onderneemhetonline aangeboden krijgt, hoeft u geen specialist te zijn om de website op te zetten. Met dit programma regelt u dit zelf via een grafische wysiwyg omgeving. De software genereert daarna automatisch de gehele website voor u.

Is dit een online systeem?
Nee. We hebben speciaal gekozen om dit niet te doen. De reden hiervoor is de vrijheid. Online software belast de webhosting te veel waardoor uw website mogelijk traag wordt. Daarnaast zit in de website dan zoveel programmeercode dat de zoekmachines er moete mee hebben.
Deze software werkt op uw eigen pc en pas als je tevreden bent over het resultaat, dan plaats u de website online.

Wat houdt de praktijk cursus in?
Aan de hand van instructie video’s leer je hoe je bepaalde resultaten kunt krijgen met de software. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een invulformulier, webshop, afbeeldingen, video invoegen etc. Dit allemaal door een aparte video per onderwerp. Omdat u deze video’s vanaf uw eigen pc of laptop kunt bekijken, heeft u hier altijd de beschikking over.

Wat is het voordeel van de kant en klare voorbeelden?
Hiermee kun je de basis layout neerzetten. Deze pas je vervolgens naar eigen inzicht aan. Dit aanpassen is erg eenvoudig en wordt in de cursus duidelijk uitgelegd. Hiermee bespaar je alleen al heel veel geld op de kosten van een specialist.

Waarom rechte vrije afbeeldingen?
Er worden heel veel afbeeldingen op het internet gebruikt. Op iedere afbeelding rust automatisch het recht van de maker. Gebruik je de afbeelding zonder toestemming dan is het sturen van een factuur aan u door de maker al voldoende. Dit kan oplopen tot duizenden euro’s per afbeelding.
Met de rechte vrije afbeeldingen heb je dit probleem niet. Het zijn foto’s en tekeningen waarvoor de rechten al voldaan zijn. Je kunt deze vrij in je websites gebruiken.

Is dit een abonnement?
Ja en Nee. De licentie van de software is eenmalig en onbeperkt geldig.
Voor services van de onderneemhetonline websiteclub betaal je per jaar € 10,- . Het eerste jaar is gratis als je de cursus Website X5 Pro afneemt. De software van Website X5 werkt ook zonder de lidmaatschap van onderneemhetonline website club.

Wat zijn de kosten?
Website X5 heeft meerdere versies. De Evolution versie is de standaard en meest verkochte. Hiermee maak je een onbeperkt aantal websites en kun je daarin gebruik maken van de meest gangbare website functies en toepassingen. Wil je gebruik maken van uitgebreidere mogelijkheden op het gebied van e-commerce, content management, uitgebreide zoekmachine optimalisatie etc. dan is de Website X5 Professional de beste keuze.

Onderneemhetonline kan je beide pakketten tegen een zeek aantrekkelijke prijs aanbieden

  • Website X5 Evolution 12 + Website X5 Pro cursus + 1 jaar lidmaatschap voor slechts € 99,-
  • Website X5 Professional + Website x5 Pro cursus + 1 jaar lidmaatschap voor slechts € 225,-
De software is ook los via Incomedia in Italië te verkrijgen. Je betaalt dan € 54,- voor de cursus. Prijzen zijn inclusief 21%btw

Hoe kun je van dit aanbod gebruik maken?

Ga naar de speciale website van onderneemhetonline.nl voor website X5. Daar staat uitgebreide informatie over de cursus website X5 Pro en de software Website X5.

Directe link naar de bestelpagina’s

Wil je lid worden van de onderneemhetonline.nl website club? Voor € 10,- per jaar ontvang je veel extra informatie over het zelf maken van website met Website X5, Wordpress, Joomla en Prestashop
Klik hier voor aanmelden