Online ondernemen als particulier

Online ondernemen als particulier - header_geld

online ondernemen als particulier voor extra inkomen

Voor velen is er de uitdaging om aan Internet geld te verdienen. Het is namelijk al lang niet meer zo dat het World Wide Web exclusief voorbehouden is aan grote ondernemingen om er geld te verdienen.

Het zijn juist de activiteiten van de kleinere spelers die zorgen voor een stroom aan commerciële activiteiten. Toch zien we in de praktijk dat het slechts bij enkelen lukt om meer geld binnen te krijgen dan dat ze uitgeven. Winst maken dus.

In “als particulier online ondernemen” gaan we in op zaken die voor deze groep ondernemende particulieren van belang zijn. Geen hoogdravende marketing rapporten, maar praktische informatie die iedereen toe kan passen om omzet en winst te maken.
 
Blijf op de hoogte van alle informatie voor particuliere online ondernemers. U krijgt de volledige artikelen wekelijks per e-mail toegestuurd in de vorm van een handige pdf die u op ieder medium met een pdf reader kunt lezen.
 
Geef u nu op voor de online informatie over ondernemen als particulier.

Nieuws

 • 5 + 12 september 2015: Cursus online ondernemen 2015

  Complete cursus die alle facetten van het online ondernemen en verkopen in behandeling neemt. In zes onderscheidende modules leer je in theorie en praktijk hoe je online initiatieven om kunt zetten in inkomstenbronnen.
 • In de cloud en in de problemen

  De laatste jaren ben ik ook langzaam maar zeker overgegaan om software in de cloud te gaan gebruiken. Helaas merkte ik afgelopen week de (bijna) desastreuze gevolgen hiervan.
 • Kansen om als zelfstandig online ondernemer je slag te slaan.

  Pak nu je kansen om als zelfstandig online ondernemer je slag te slaan. Het is bijna zeker dat de economie weer aan gaat trekken. Hiervan kun je profiteren, maar de concurrentie zal groot zijn. Alleen als je goed voorbereid bent, heb je kans van slagen.
 • Kansen 2016: Affiliate- en netwerkmarketing

  Waar liggen het komende jaar de kansen voor (online) ondernemen? Als je de diverse bronnen mag geloven dan komen ze allemaal met technische oplossingen. Geen van allen komen ze met een concreet verdienmodel. En dat is op zich toch opmerkelijk te noemen. Als de economie aan zou trekken, dan zou je toch verwachten dat er een beweging komt richting het geld verdienen. Helaas is de angst dat het niet zo is zo groot dat niemand een uitspraak durft te doen over waar je het komende jaar geld mee kan verdienen.
 • Bijna niemand heeft iets geleerd van de crisis!

  Ik dacht dat bijna alle ondernemers al bezig waren met online ondernemen. Wat schets mijn verbazing? Het zijn er nog steeds maar een paar die het echt inzetten voor hun onderneming. Afgelopen week bijvoorbeeld, last ik een artikel van de bekende marketing expert Paul van Moers met de titel “De retail moet opgeschoond worden”. Het is een keihard verhaal over de retail omgeving in Nederland. Sinds 2004 zijn 8000 winkels verdwenen en volgens Paul gaan er dat nog veel meer worden. 6 redenen
 • Twitter minder aantrekkelijk

  Aankomende week stopt Twitter met het chronologisch plaatsen van berichten. Wat is dan nog de meerwaarde? De meeste gebruikers willen juist zelf bepalen wat ze willen zien en niet op basis van vermeende interesse. Ik denk dat Twitter een stuk minder aantrekkelijk wordt.
 • Naar een nieuwe generatie ondernemen en ondernemers

  Natuurlijk is het je eigen bedrijf als je zelfstandig ondernemer bent. Maar wil dit zeggen dat je er voor alles alleen voor staat of kennis en hulp duur in moet kopen? De nieuwe generatie ondernemers is opgegroeid met samenwerking tussen ondernemers hoog in het vaandel. De oudere generatie leeft nog met de instelling dat iedere andere ondernemer een potentiële concurrent is. Hoe ziet deze nieuwe generatie eruit? Wat gaat het nieuwe ondernemen je brengen?
 • GRATIS Online workshop zelf websites maken

  Veel mensen kennen de eenvoud van het zelf maken van websites niet. Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn en hoe je eenvoudig zelf websites kunt maken? Volg dan deze online workshop op dinsdag 20 september.

Pagina's