Levert internet ondernemen wel genoeg geld op?

Levert internet ondernemen wel genoeg geld op? - levert-internet-ondernemen-wel-genoeg-geld-op_aan-uit-button

In de loop der tijd ben ik echter van mening veranderd. Nu ga ik vrijwel direct op zoek naar hulp als ik die denk nodig te hebben. Er is erg veel ervaring in deze wereld. Ik heb het meeste gehad aan mensen die persoonlijk met mij samenwerkten. Niet aan diegene die het voor mij deden, maar diegene die me de handvatten gaven om het zelf te ervaren, te leren en het in mijn eigen situatie toe te passen.
Nu is het mijn beurt om deze ervaring en kennis met anderen te delen. Door een lijst te maken van onderwerpen die mij enorm geholpen hebben bij de opbouw van mijn eigen bedrijf, kan ik nu hulp bieden aan iedereen die het vak van (online) ondernemer wil leren. Voor jou een kans om hulp te krijgen bij de opbouw van je eigen onderneming.

Geld verdienen met internet

Uiteindelijk kwam ik samen met Tom Lassing tot de conclusie dat het schrijven van een boek of het geven van één training, niet het voordeel voor je op zou leveren dat je er van verwacht. Als ik terug kijk naar mezelf, dan zie ik dat ik veel geleerd heb van anderen maar ook de tijd nodig heb gehad om dit op te nemen en het me eigen te maken. Daarom hebben we een unieke mogelijkheid bedacht om je te begeleiden. Wij zijn ervan overtuigt dat iedereen die de juiste motivatie heeft, na zes maanden begeleiding een eigen (online) onderneming op kan zetten die geld oplevert en die verder kan laten groeien. Het is echter voor bijna niemand mogelijk om zes maanden, dagelijks in de schoolbanken te gaan zitten.  Met de moderne communicatie technieken is dat ook niet nodig. Je kunt die schoolbank gewoon thuis laten staan en leren op momenten dat het jou uitkomt. Regelmatig persoonlijk contact is essentieel om goed te kunnen communiceren en soms ook erg handig om dingen praktisch aan je uit te leggen en te laten ervaren. Online ondernemen is namelijk ook iets van gewoon doen. Een combinatie van theorie en praktijk vormt de basis voor de begeleiding. Onze motivatie en enthousiasme hierover is enorm. We denk dat er veel mensen zijn die met hun inkomen niet meer afhankelijk willen zijn van anderen. Ze willen zelf iets ondernemen. Met tien van die mensen gaan we zes maanden intensief aan de slag. We gaan het niet voor u doen, maar we begeleiden u bij uw leerproces. Heeft u interesse om één van die tien personen te zijn? Kijk dan op de speciale website hierover: www.onderneemhetonline.nl/ondernemen2015/ Wie dat wil, kan deze week nog starten met online ondernemen en geld verdienen.

Nieuws

 • 5 + 12 september 2015: Cursus online ondernemen 2015

  Complete cursus die alle facetten van het online ondernemen en verkopen in behandeling neemt. In zes onderscheidende modules leer je in theorie en praktijk hoe je online initiatieven om kunt zetten in inkomstenbronnen.
 • Kansen om als zelfstandig online ondernemer je slag te slaan.

  Pak nu je kansen om als zelfstandig online ondernemer je slag te slaan. Het is bijna zeker dat de economie weer aan gaat trekken. Hiervan kun je profiteren, maar de concurrentie zal groot zijn. Alleen als je goed voorbereid bent, heb je kans van slagen.
 • Kansen 2016: Affiliate- en netwerkmarketing

  Waar liggen het komende jaar de kansen voor (online) ondernemen? Als je de diverse bronnen mag geloven dan komen ze allemaal met technische oplossingen. Geen van allen komen ze met een concreet verdienmodel. En dat is op zich toch opmerkelijk te noemen. Als de economie aan zou trekken, dan zou je toch verwachten dat er een beweging komt richting het geld verdienen. Helaas is de angst dat het niet zo is zo groot dat niemand een uitspraak durft te doen over waar je het komende jaar geld mee kan verdienen.
 • Bijna niemand heeft iets geleerd van de crisis!

  Ik dacht dat bijna alle ondernemers al bezig waren met online ondernemen. Wat schets mijn verbazing? Het zijn er nog steeds maar een paar die het echt inzetten voor hun onderneming. Afgelopen week bijvoorbeeld, last ik een artikel van de bekende marketing expert Paul van Moers met de titel “De retail moet opgeschoond worden”. Het is een keihard verhaal over de retail omgeving in Nederland. Sinds 2004 zijn 8000 winkels verdwenen en volgens Paul gaan er dat nog veel meer worden. 6 redenen
 • Volgens de belastingdienst ben je in dienstbetrekking.

  Leuk, werken als zelfstandige. Maar hoe zelfstandig ben je nu werkelijk? Zodra je opdrachtgever wat over je te zeggen heeft, dan is er al snel sprake van een dienstbetrekking. Die opdrachtgever wordt dan gezien als werkgever, met alle gevolgen van dien.
 • Naar een nieuwe generatie ondernemen en ondernemers

  Natuurlijk is het je eigen bedrijf als je zelfstandig ondernemer bent. Maar wil dit zeggen dat je er voor alles alleen voor staat of kennis en hulp duur in moet kopen? De nieuwe generatie ondernemers is opgegroeid met samenwerking tussen ondernemers hoog in het vaandel. De oudere generatie leeft nog met de instelling dat iedere andere ondernemer een potentiële concurrent is. Hoe ziet deze nieuwe generatie eruit? Wat gaat het nieuwe ondernemen je brengen?
 • Live video van webinar het nieuwe verdienen

  Weergave van de live webinar op 3 december 2015 over het nieuwe verdienen

Pagina's