Bijverdienen

Bijverdienen

Waarom zou iemand er een tweede inkomen bij willen verdienen?

Mensen die onverwacht ontslagen werden, kunnen het u uitleggen! Een tweede inkomen maakt u minder afhankelijk. Slaat het noodlot toe in de vorm van een onverwachts ontslag, dan heeft u iets om op terug te vallen!

Hoe aardig ik ook over een 2e inkomen kan schrijven, een presentatie over de mogelijkheden van 'een tweede inkomen via Internet verdienen' is vele malen duidelijker. Zo af en toe wil ik over dit onderwerp wel eens een presentatie geven. De agenda van de presentatie staat hier: http://www.onderneemhetonline.nl.

Te vaak wordt gedacht dat een tweede inkomen verdienen gaat om het verkopen van producten en diensten.

Daar gaat het bij de meeste mensen en vooral bij startende Online Ondernemers al mis!

Het gaat namelijk niet om 'verkopen'! Het geheim is namelijk dat u uw bezoekers en lezers een meerwaarde biedt. Pas daarna zullen ze u mogelijk een stukje omzet gunnen.

Wat u dus moet doen is uw markt, aan wie u een meerwaarde mag bieden, vergroten. Daar moet u uw energie in steken. Hoe groter uw markt, des te hoger uw potentiele inkomen.

Hoeveel kan dat inkomen dan zijn?

U bent de persoon die dat feitelijk gaat bepalen. Werkt u er serieus aan een markt voor uzelf te creëren, dan is letterlijk de sky the limit, en net zo hard als dat u voor uw werkgever werkt, dan kunt u op termijn vele malen meer gaan verdienen als dat u nu bij uw huidige werkgever verdient. De inkomsten zijn namelijk onbeperkt.

Kijkt u op www.onderneemhetonline.nl

Nieuws

 • 5 + 12 september 2015: Cursus online ondernemen 2015

  Complete cursus die alle facetten van het online ondernemen en verkopen in behandeling neemt. In zes onderscheidende modules leer je in theorie en praktijk hoe je online initiatieven om kunt zetten in inkomstenbronnen.
 • In de cloud en in de problemen

  De laatste jaren ben ik ook langzaam maar zeker overgegaan om software in de cloud te gaan gebruiken. Helaas merkte ik afgelopen week de (bijna) desastreuze gevolgen hiervan.
 • Kansen 2016: Affiliate- en netwerkmarketing

  Waar liggen het komende jaar de kansen voor (online) ondernemen? Als je de diverse bronnen mag geloven dan komen ze allemaal met technische oplossingen. Geen van allen komen ze met een concreet verdienmodel. En dat is op zich toch opmerkelijk te noemen. Als de economie aan zou trekken, dan zou je toch verwachten dat er een beweging komt richting het geld verdienen. Helaas is de angst dat het niet zo is zo groot dat niemand een uitspraak durft te doen over waar je het komende jaar geld mee kan verdienen.
 • Bijna niemand heeft iets geleerd van de crisis!

  Ik dacht dat bijna alle ondernemers al bezig waren met online ondernemen. Wat schets mijn verbazing? Het zijn er nog steeds maar een paar die het echt inzetten voor hun onderneming. Afgelopen week bijvoorbeeld, last ik een artikel van de bekende marketing expert Paul van Moers met de titel “De retail moet opgeschoond worden”. Het is een keihard verhaal over de retail omgeving in Nederland. Sinds 2004 zijn 8000 winkels verdwenen en volgens Paul gaan er dat nog veel meer worden. 6 redenen
 • Twitter minder aantrekkelijk

  Aankomende week stopt Twitter met het chronologisch plaatsen van berichten. Wat is dan nog de meerwaarde? De meeste gebruikers willen juist zelf bepalen wat ze willen zien en niet op basis van vermeende interesse. Ik denk dat Twitter een stuk minder aantrekkelijk wordt.
 • Naar een nieuwe generatie ondernemen en ondernemers

  Natuurlijk is het je eigen bedrijf als je zelfstandig ondernemer bent. Maar wil dit zeggen dat je er voor alles alleen voor staat of kennis en hulp duur in moet kopen? De nieuwe generatie ondernemers is opgegroeid met samenwerking tussen ondernemers hoog in het vaandel. De oudere generatie leeft nog met de instelling dat iedere andere ondernemer een potentiële concurrent is. Hoe ziet deze nieuwe generatie eruit? Wat gaat het nieuwe ondernemen je brengen?
 • Live video van webinar het nieuwe verdienen

  Weergave van de live webinar op 3 december 2015 over het nieuwe verdienen
 • Hoe enorm zijn die online verkopen werkelijk?

  Online aankopen stijgen in percentage snel, maar het is nog slechts een klein gedeelte van de totale omzet in de retail. Hoeveel precies in 2015
 • 500.000 nieuwe leden door segmentatie

  Slechts een half jaar had de Media Markt nodig om via Media Markt Club 500.000 nieuwe leden in te schrijven. Een respectabel aantal. De belofte? -> Herkenning en support Lees hier wat het geheim is achter dit enorme succes.

Pagina's