10 soorten van inkomen, maak jezelf vrij

10 soorten van inkomen, maak jezelf vrij

Ik verbaas me er serieus over dat zo weinig mensen nu actief zijn in het verkrijgen van meer inkomen.
Ik hoor genoeg klagen over duurder wordende energie en hoger wordende belastingen, maar waarom zie ik nog geen hordes mensen die op pad gaan om meer inkomen en dus geld te verkrijgen?

Gisteren had ik hier in mijn eigen presentatieruimte weliswaar de zaal vol zitten met mensen die op een gratis presentatie af kwamen, maar om nu te zeggen dat ze super gemotiveerd naar meer inkomen waren, neen niet echt.
Het idee van gratis presentaties ga ik dan ook zeker van afstappen, want mensen een paar uur gratis warmte, koffie en entertainment bieden, dat was niet mijn bedoeling van de presentatieruimte.

Ik vraag me af, wat moet ik doen om uw behoefte naar meer geld te kunnen bevredigen?

Ik heb immers veel kennis over geld verdienen.

U ongetwijfeld ook, maar kunt u zo 10 verschillende soorten inkomen oplepelen? Heeft u zelf ook ervaring opgedaan met die 10 soorten inkomsten?

Ik wel en niet een beetje ook.

Graag vertel ik u er meer over, want het is naar mijn idee de kern van benodigde kennis om zelf meer inkomen te gaan verkrijgen.
Heel hoogdravend klinkt het soms dat geld en kansen naar degene rollen die er het meeste mee bezig is.

Ik denk dat dat inderdaad zo is. En het is ook logisch dat het zo is. Geld en kansen rollen er echter niet automatisch heen. Je moet in feite actief het speelveld naar je hand zetten en de zaken zo neerzetten dat het ook echt kan rollen.

Als geld verdienen net zoiets zou zijn als voetballen, dan zou ik een speelveld hebben dat op een helling ligt, met mijn helft boven. Ik voetbal dus niet alleen met de wind in mijn rug en de zon achter me, maar tevens staat mijn doel bergop en het doel van mijn tegenstander staat bergaf.
In voetballen zou dat niet eerlijk zijn en daarom wissel je na de pauze van speelhelft.
In geld verdienen en ondernemen is er geen pauze en speelhelft wisseling halverwege.
Je bepaalt als ondernemer je eigen speelveld. Je bepaalt ook zelf waar je speelt en daarmee in feite ook tegen wie je speelt. Als je dus actief bezig bent met geld verdienen dan zet je, als je slim bent, het spel en het veld zoveel mogelijk naar je hand.
Je kan immers heel veel zelf bepalen.

Ik begrijp maar niet dat in dit economische klimaat TV programma's kijkrecords neerzetten. Daar zouden we geen tijd voor moeten hebben!
IK heb er geen tijd voor. Dan kan ik het natuurlijk verkeerd doen, maar gezien mijn inkomen valt dat naar mijn idee reuze mee. Ik heb immers geen acuut geldtekort. Ik ben echter nog wel actief om meer te verdienen.

Heeft u ook interesse in geld verdienen. Bijvoorbeld geld verdienen naast uw reguliere inkomen? Kijkt u dan ook hier eens.

Nieuws

 • 5 + 12 september 2015: Cursus online ondernemen 2015

  Complete cursus die alle facetten van het online ondernemen en verkopen in behandeling neemt. In zes onderscheidende modules leer je in theorie en praktijk hoe je online initiatieven om kunt zetten in inkomstenbronnen.
 • In de cloud en in de problemen

  De laatste jaren ben ik ook langzaam maar zeker overgegaan om software in de cloud te gaan gebruiken. Helaas merkte ik afgelopen week de (bijna) desastreuze gevolgen hiervan.
 • Kansen 2016: Affiliate- en netwerkmarketing

  Waar liggen het komende jaar de kansen voor (online) ondernemen? Als je de diverse bronnen mag geloven dan komen ze allemaal met technische oplossingen. Geen van allen komen ze met een concreet verdienmodel. En dat is op zich toch opmerkelijk te noemen. Als de economie aan zou trekken, dan zou je toch verwachten dat er een beweging komt richting het geld verdienen. Helaas is de angst dat het niet zo is zo groot dat niemand een uitspraak durft te doen over waar je het komende jaar geld mee kan verdienen.
 • Bijna niemand heeft iets geleerd van de crisis!

  Ik dacht dat bijna alle ondernemers al bezig waren met online ondernemen. Wat schets mijn verbazing? Het zijn er nog steeds maar een paar die het echt inzetten voor hun onderneming. Afgelopen week bijvoorbeeld, last ik een artikel van de bekende marketing expert Paul van Moers met de titel “De retail moet opgeschoond worden”. Het is een keihard verhaal over de retail omgeving in Nederland. Sinds 2004 zijn 8000 winkels verdwenen en volgens Paul gaan er dat nog veel meer worden. 6 redenen
 • Twitter minder aantrekkelijk

  Aankomende week stopt Twitter met het chronologisch plaatsen van berichten. Wat is dan nog de meerwaarde? De meeste gebruikers willen juist zelf bepalen wat ze willen zien en niet op basis van vermeende interesse. Ik denk dat Twitter een stuk minder aantrekkelijk wordt.
 • Naar een nieuwe generatie ondernemen en ondernemers

  Natuurlijk is het je eigen bedrijf als je zelfstandig ondernemer bent. Maar wil dit zeggen dat je er voor alles alleen voor staat of kennis en hulp duur in moet kopen? De nieuwe generatie ondernemers is opgegroeid met samenwerking tussen ondernemers hoog in het vaandel. De oudere generatie leeft nog met de instelling dat iedere andere ondernemer een potentiële concurrent is. Hoe ziet deze nieuwe generatie eruit? Wat gaat het nieuwe ondernemen je brengen?
 • Effectiviteit van klantencommunicatie laat verrassingen zien

  De uitkomst van een groot onderzoek naar de effectiviteit van klantencommunicatie laat een verrassend beeld zien. Voor het eerst is gekeken naar wat het individuele effect is op een persoon van de verschillende communicatie middelen. Belangrijkste conclusies: 1. Print magazines behouden sterke positie binnen het digitaal gedomineerde medialandschap, maar ook digitale magazines kennen een hoge effectiviteit. 2. Vooral e-mailnieuwsbrieven hebben nog veel potentie. 3. Websites en mobiele apps blijven achter in effectiviteit. 4. Verschillende typen klanten/leden zijn te onderscheiden op basis van de wijze waarop zij met de middelen omgaan Lees het volledige rapport online:
 • Websites voortaan in eigen beheer

  Een van de grootste ergernissen bij onlinecommunicatie is het afhankelijk zijn van anderen voor het beheer van websites. 1) Het gevoel de controle te verliezen in communicatie met klanten of potentiële klanten geeft onzekerheid. 2) Het veel moeten betalen voor het maken van een website of het beheer daarvan is niet meer van deze tijd.
 • Praktijk cursus zelf websites maken

  Op 1 oktober 2016 organiseren we een praktijk cursus over het gebruik van: - Wordpress - Website X5 Leer op één dag hoe je met de beste software om zelf websites te maken. Kijk op www.jebestewebsite.nl voor informatie
 • GRATIS Online workshop zelf websites maken

  Veel mensen kennen de eenvoud van het zelf maken van websites niet. Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn en hoe je eenvoudig zelf websites kunt maken? Volg dan deze online workshop op dinsdag 20 september.

Pagina's