Facebook      Twitter      LinkedIn

De nieuwsbrief voor en door ondernemers

Klik hier om gratis in te schrijven

 • Nieuws
 • Activiteiten
 • Nieuwsbrief
 • Contact
 • Agenda
 • Particulier
 • Ondernemers
 • Netwerkers

Onderneemhetonline adviseert en informeert over online ondernemen en algemene ondernemerszaken. Actuele zaken zijn te lezen in onze gratis nieuwsbrief en via onze blog. Daarnaast staat de website onderneemhetonline vol met nuttige en praktische informatie over internet ondernemen voor particulieren, netwerkers en ondernemers.

Wil je op de hoogte blijven van het nieuws en achtergronden over online en internet ondernemen? Neem dan een abonnement op de nieuwsbrief. Je ontvangt deze regelmatig in je e-mail en we wijzen je op andere artikelen en verdere mogelijkheden met het internet.
Ben je nog niet aangemeld voor de gratis niewsbrief, hier regel je het direct.

 

Nieuws

 • Volgens de belastingdienst ben je in dienstbetrekking.

  Leuk, werken als zelfstandige. Maar hoe zelfstandig ben je nu werkelijk? Zodra je opdrachtgever wat over je te zeggen heeft, dan is er al snel sprake van een dienstbetrekking. Die opdrachtgever wordt dan gezien als werkgever, met alle gevolgen van dien.
 • Kansen om als zelfstandig online ondernemer je slag te slaan.

  Pak nu je kansen om als zelfstandig online ondernemer je slag te slaan. Het is bijna zeker dat de economie weer aan gaat trekken. Hiervan kun je profiteren, maar de concurrentie zal groot zijn. Alleen als je goed voorbereid bent, heb je kans van slagen.
 • Kansen 2016: Affiliate- en netwerkmarketing

  Waar liggen het komende jaar de kansen voor (online) ondernemen? Als je de diverse bronnen mag geloven dan komen ze allemaal met technische oplossingen. Geen van allen komen ze met een concreet verdienmodel. En dat is op zich toch opmerkelijk te noemen. Als de economie aan zou trekken, dan zou je toch verwachten dat er een beweging komt richting het geld verdienen. Helaas is de angst dat het niet zo is zo groot dat niemand een uitspraak durft te doen over waar je het komende jaar geld mee kan verdienen.
12345