Facebook      Twitter      LinkedIn

De nieuwsbrief voor en door ondernemers

Klik hier om gratis in te schrijven

 • Nieuws
 • Activiteiten
 • Nieuwsbrief
 • Contact
 • Agenda
 • Particulier
 • Ondernemers
 • Netwerkers

Onderneemhetonline adviseert en informeert over online ondernemen en algemene ondernemerszaken. Actuele zaken zijn te lezen in onze gratis nieuwsbrief en via onze blog. Daarnaast staat de website onderneemhetonline vol met nuttige en praktische informatie over internet ondernemen voor particulieren, netwerkers en ondernemers.

Wil je op de hoogte blijven van het nieuws en achtergronden over online en internet ondernemen? Neem dan een abonnement op de nieuwsbrief. Je ontvangt deze regelmatig in je e-mail en we wijzen je op andere artikelen en verdere mogelijkheden met het internet.
Ben je nog niet aangemeld voor de gratis niewsbrief, hier regel je het direct.

 

Nieuws

 • 500.000 nieuwe leden door segmentatie

  Slechts een half jaar had de Media Markt nodig om via Media Markt Club 500.000 nieuwe leden in te schrijven. Een respectabel aantal. De belofte? -> Herkenning en support Lees hier wat het geheim is achter dit enorme succes.
 • Valse factuur KPN

  Vandaag schrok ik wel even. Ik ontving een factuur van de KPN voor internetdiensten voor een behoorlijk groot bedrag. De mail kwam echter binnen op een adres dat ik nooit gebruik voor correspondentie met de KPN dus wist ik al snel dat er iets niet klopte.
 • Trend 2016: consument gebruikt mobiel voor online shoppen

  Voor het eerst zien we dat het mobiel internet gebruik op de smartphone het wint van de tablet en andere mobile apparaten. Dit is veelzeggend want hoe klein het scherm van een smartphone ook is, we gebruiken het intensief. Daarbij is ook te zien dat mobiel winkelen een serieuze stap vooruit aan het maken is. Voor onlineondernemers iets om in de gaten te houden, want meestal is een webshop erg slecht benaderbaar op een smartphone.
12345